Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ πάνω από 60 χρόνια, ασχολείται με την σχεδίαση, παραγωγή, εμπορία, πώληση και τεχνική υποστήριξη του παρακάτω εξοπλισμού για ζύγιση:

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ στιβαρής κατασκευής με δυνατότητα μέτρησης από 0 κιλά μέχρι 70 τόνους, που δίνει λύσεις σε ποικίλες εφαρμογές σε βιομηχανικό περιβάλλον.

Τα ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.

 

Προσφέρουμε γεφυροπλάστιγγες, ζυγιστικές εφαρμογές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα.

Για την βιομηχανία τροφίμων προσφέρουμε πολλές επιλογές και λύσεις τόσο σε υγρά τρόφιμα (κρασί, λάδι, ποτά, αναψυκτικά, χυμοί, γάλα κλπ) όσο και σε στερεά (δημητριακά, ξηροί καρποί, ζωοτροφές, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπαχαρικά, ελιές κλπ).  Είτε το περιβάλλον είναι υγρό ή όξινο, οι πλάστιγγες πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν, προσφέροντας ταυτόχρονα μια οικονομική λύση.

Συνειδητή επιλογή της διοίκησής της είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.  Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.  Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και φιλικό πνεύμα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Βασική αρχή αποτελεί η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων και των διαδικασιών, καθώς επίσης και η διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας.

Εφαρμόζουμε μεθόδους και διαδικασίες που ανταποκρίνονται στην τρέχουσα στάθμη της Επιστήμης και Τεχνικής, στις διατάξεις της σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας και των εφαρμοστέων απαιτήσεων. Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ παρακολουθεί και ελέγχει συστηματικά όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

Στην αριστερή στήλη θα δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, ανά κατηγορία.

ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ST-70_v2

 

 

 

 

 

 

 

zygaria elaiotriveion Tainiozygos Tomasis

 

ZYGARIES TOMASIS