Προσφέρονται, κατασκευής της ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑΣ  Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ , επιδαπέδιες ζυγαριές πλάστιγγες  σε διαστάσεις και δυναμικότητα που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Οι πλάστιγγες πλατφόρμες STEEL/INOX περιλαμβάνουν (IP67 ή IP68) ανοξείδωτες δυναμοκυψέλλες καθώς και ηλεκτρονικό ενδείκτη με απλή ένδειξη κιλών ή έκδοση ζυγολογίου. Στις ζυγαριές πλάστιγγες υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ραμπών για χρήση παλετοφόρου.

Ανοξείδωτη ή χαλύβδινη ζυγαριά για επιδαπέδια/ενδοδαπέδια χρήση, χαμηλού/υψηλού ύψους φόρτωσης.

Στην αριστερή στήλη θα δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, ανά κατηγορία.

Ηλεκτρονικές Πλάστιγγες, διαφόρων διαστάσεων 1,00Χ1,00 ή 1,25Χ1,25m, διαφόρων δυναμικοτήτων από 0 kg έως 4.000 kg , με τέσσερεις (4) δυναμοκυψέλες ( Load Cells ), που συνδέονται με ένα Ηλεκτρονικό Ζυγιστήριο, ειδικής κατασκευής για βαριά βιομηχανική χρήση, σύγχρονης τεχνολογίας, Υψηλής Αξιοπιστίας και Ταχύτητας.
Στηρίζονται σε τέσσερεις (4) δυναμοκυψέλες (Load Cells) και αντέχουν το διπλάσιο του Ζυγιστικού φορτίου.  Οι δυναμοκυψέλες ( Load Cells ) είναι ανοξείδωτες και έχουν προστασία ΙΡ 67 από σκόνη και υγρασία.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον  τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε για παράδειγμα γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες καθώς επίσης και ζυγιστικά ελαιοτριβείων.

Για  ζυγαριές τιμές,  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλοι οι ζυγοί έχουν κατασκευαστεί με την μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις και προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Πέρα των αναγραφόμενων διαστάσεων προσφέρουμε και άλλες διαστάσεις και δυναμικότητες βάσει απαιτήσεων του κάθε πελάτη, καθώς και προσαρμογή ζυγού σε υπάρχοντα λάκκο.

Τα προϊόντα  ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.  Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

ZYGARIES PLASTIGGES TOMASIS

zygaria endeiktis tomasis