Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ  Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ κατασκευάζει ανθεκτικές και ποιοτικές μεταφορικές ταινίες, τις οποίες σας τις προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές.  Η μεταφορική ταινία βασίζεται σε κυλιόμενες ρόδες για την εύκολη μεταφορά της και το ύψος της ταινίας προσαρμόζεται από 1,4m-2,3m.

Οι μεταφορικές ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές όπως στην μεταφορά χαρτοκιβωτίων, τσουβαλιών, τελάρων, μικρών κιβωτίων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό έως και την υλοποίηση του έργου με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Η εταιρεία με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.

Ο Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ επεκτείνοντας τον κύκλο των προμηθευτών τους, εισάγει επιλεγμένες μηχανές υψηλής τεχνολογίας, συνεργάζεται με συναφείς ελληνικές εταιρείες και ελεύθερους συνεργάτες σε συνολικότερα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσφέρουμε επίσης γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

metaforiki tainia Τomasis