Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ  Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ κατασκευάζει ανθεκτικές και ποιοτικές μεταφορικές ταινίες, τις οποίες σας τις προσφέρουμε σε προνομιακές τιμές.  Η μεταφορική ταινία βασίζεται σε κυλιόμενες ρόδες για την εύκολη μεταφορά της και το ύψος της ταινίας προσαρμόζεται από 1,4m-2,3m.

Οι μεταφορικές ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές όπως στην μεταφορά χαρτοκιβωτίων, τσουβαλιών, τελάρων, μικρών κιβωτίων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό έως και την υλοποίηση του έργου με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Η εταιρεία με τις γνώσεις που αποκόμισε και με την άψογη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού, λειτουργικά τυποποιημένα προϊόντα, αρκετά εκ των οποίων πολύ δημοφιλή και πολλές πετυχημένες ειδικές λύσεις.  Τα προϊόντα  ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές. Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

Ο Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ επεκτείνοντας τον κύκλο των προμηθευτών τους, εισάγει επιλεγμένες μηχανές υψηλής τεχνολογίας, συνεργάζεται με συναφείς ελληνικές εταιρείες και ελεύθερους συνεργάτες σε συνολικότερα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσφέρουμε επίσης γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα.  Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.  Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής βιομηχανικού ζυγού για οποιεσδήποτε ανάγκες, ενώ συνοδεύει την κάθε κατασκευή με εγγύηση καλής λειτουργίας προκειμένου να διασφαλίσει τη λειτουργία του ζυγού.  Προσφέρουμε ανθεκτικά και ακριβή προϊόντα και τις καλύτερες λύσεις στους τομείς της λιανικής, της χονδρικής και της παραγωγής.  Στον τομέα των αυτοματισμών κατασκευάζουμε διάφορους τύπους βιομηχανικών λύσεων που αφορούν τη ζύγιση.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.

metaforiki tainia Τomasis