Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ προσφέρει ειδικές κατασκευές για τη ζύγιση ελαιοκάρπου.  Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων για την συνολική ζύγιση, διαχείριση της παραγωγής ελαιολάδου. Ηλεκτρονικοί ζυγοί ενσωματώνονται στα ακόλουθα ζυγιστικά ελαιοτριβείων:

 

Ο εξοπλισμός ζύγισης και ελέγχου βάρους αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνολικού προγράμματος ελέγχου ποιότητας.  Σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων, ο εξοπλισμός αυτός θα πρέπει να διακριβώνεται (calibration) και να συντηρείται περιοδικά ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη λειτουργία του και να τεκμηριώνεται η ακρίβεια μέτρησης.

Όλες οι ζυγαριές ελαιοτριβείων, έχουν κατασκευαστεί με την μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, αποφεύγοντας εμπειρικές προσεγγίσεις, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα, κάθε παραγωγική διαδικασία που απαιτεί αυτοματοποίηση με ζύγιση, έλεγχο με ζύγιση, καταγραφή και περαιτέρω επεξεργασία των μετρήσεων ζύγισης, με σκοπό την βελτίωση της παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση του σφάλματος και αξιοποίηση των στοιχείων παραγωγής.

Η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας Τομάσης Χαρ. & Γιωργ. και είναι ένα από τα πιο ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρείας. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο να δείτε την γκάμα από βιομηχανικές ζυγαριές.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση των στελεχών της, επιτρέπουν την εκπόνηση και πραγματοποίηση λειτουργικών  τεχνικών λύσεων για τα ζυγιστικά ελαιοτριβείων.

Βασική αρχή αποτελεί η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων και των διαδικασιών, καθώς επίσης και η διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας.

Στην αριστερή στήλη θα δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, ανά κατηγορία.

ZYGISTIKA ELAIOTRIVEION TOMASIS

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.  Επεκτείνοντας τον κύκλο των προμηθευτών μας, συνεργαζόμαστε με συναφείς ελληνικές εταιρείες και ελεύθερους συνεργάτες σε συνολικότερα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας  με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του, συνθέτει ένα άριστο σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

 

ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ
1. ΤΑΙΝΙΟΖΥΓΟΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Συμπεριλαμβάνονται:

 • Ταινία μεταφοράς, με ανοξείδωτο μηχανισμό, συνεχούς ζύγισης ελαιοκάρπου
 • Οι διαστάσεις της ταινίας είναι 50Χ60cm
 • Όλος ο μηχανισμός είναι στηριγμένος σε πόδια ρυθμιζόμενου ύψους και πλάτους
 • Ο κινητήρας είναι τριφασικού ρεύματος
 • Δυνατότητα ζύγισης έως 15 τόνοι ανά ώρα
 • Με ενσωματωμένο εκτυπωτή ζυγολογίων μέσα στο πίνακα

 

2. ΚΑΔΟΖΥΓΟΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Συμπεριλαμβάνονται:

 • Εξολοκλήρου ανοξείδωτη κατασκευή
 • Ανοξείδωτο Ηλεκτρονικό ενδείκτη νέας τεχνολογίας VISHAY VT 300.
 • Έκδοση ζυγολογίου.
 • Αύξων αριθμό ζυγολογίου
 • Ημερομηνία – Ώρα
 • Υψηλή ακρίβεια μέτρησης