Προσφέρονται Ζυγιστικά Ασφάλτου , PLC-SCADA σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής αξιοπιστίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Ο Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ επεκτείνοντας τον κύκλο των προμηθευτών τους, εισάγουν επιλεγμένες μηχανές υψηλής τεχνολογίας, συνεργάζονται με συναφείς ελληνικές εταιρείες και ελεύθερους συνεργάτες σε συνολικότερα έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για Ζυγιστικά Ασφάλτου.

Ο έλεγχος της ποιότητας και παραγωγής του ασφαλτομίγματος πραγματοποιείται μέσω ζυγών (Batch Controllers) υψηλής ακρίβειας, εξειδικευμένου βιομηχανικού λογισμικού και PLCs. Τα ζυγιστικά προϊόντα  ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.  Αυτές οι λύσεις υψηλής τεχνολογίας μπορούν να ενσωματωθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες επιχειρήσεων του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου.

Ο χειριστής έχει την δυνατότητα να βλέπει την παραγωγική διαδικασία να εκτελείται μέσω του προγράμματος, και να ενημερώνεται για σφάλματα. Το πρόγραμμα διαθέτει την δυνατότητα του ελέγχου της ποιότητας του παραγόμενου ασφαλτομίγματος, με διορθωτικές ενέργειες που πραγματοποιούνται αυτόματα για κάθε κύκλο δοσομέτρησης, έτσι ώστε να διατηρηθεί η σωστή αναλογία αδρανών, Filler, και ασφάλτου.

Μέσω της οθόνης ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή θα μπορείτε να εκτελείτε και να παρακολουθείτε όλες τις λειτουργίες όπως είναι η ζύγιση και ανάμιξη, η ξήρανση και οι θερμοκρασίες, η τροφοδοσία και οι στάθμες στα σιλό, η κατανάλωση της ενέργειας και τα σφάλματα της παραγωγής.

Ιδανικό για περιπτώσεις μονάδων παραγωγής μπετόν, ασφάλτου, εργαστάσια παραγωγής μειγμάτων στερεών και υγρών.  Σκοπός της αυτοματοποίησης είναι να διατηρείται σταθερά στην κορυφή η ποιότητα του μίγματος, με την μικρότερη δυνατή εξάρτηση από τον ανθρώπινο παράγοντα και την εμπειρία του χειριστή. Σε αυτό ακριβώς στόχευαν και στοχεύουν οι αυτοματισμοί της εταιρείας μας.

Περιλαβάνονται:

  1. Ηλεκτρικός Πίνακας Αυτοματισμού με PLC SIEMENS (Simatic) σειράς S7-1500
  2. Κονσόλα χειρισμού για αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία.
  3. Σύστημα τηλε-εποπτείας και τηλε-ελέγχου SCADA
  4. Αισθητήρια Θερμοκρασίας και Επαγωγικοί τερματικοί διακόπτες.

aytomatismoi asfaltomigmatos

Η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία εργαστηρίων και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων.  Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.

Προσφέρουμε ζυγιστικές εφαρμογές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα.  Παρακαλώ ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε όλα τα προϊόντα μας, σχετικά με βιομηχανικές ζυγαριές.

ΠΙΝΑΚΕΣ_ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ_2