Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ  Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ  παράγει στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της, την πλέον ολοκληρωμένη και εξελιγμένη τεχνολογικά σειρά τυποποιημένων πλαστίγγων.

Δημιουργούμε την δικιά μας τεχνογνωσία στην ηλεκτρονική ζύγιση και καλύπτουμε όλες τις βιομηχανικές ζυγιστικές εφαρμογές.

Πλάστιγγα πολύ χαμηλού προφίλ:

  • Χαμηλό ύψους φόρτωσης (4cm) για ζύγιση παλετών και φορτίων σε παλετοφόρα και άλλα τροχήλατα
  • Mε ράμπες εισόδου – εξόδου
  • Ανοξείδωτη ή χαλύβδινη, στιβαρή ζυγαρια
  • Διαστάσεις πλατφόρμας 110 x125 cm και 110x150cm (και όποιες άλλες διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας)
  • Δυναμικότητα από 600 έως 1.500 kg

 

Το ύψος της πλάστιγγας, από το έδαφος, είναι περίπου 40 mm., συνοδεύεται από ράμπες μικρού μήκους και συνδέεται με ένα Ηλεκτρονικό Ζυγιστήριο. Έτσι επιτυγχάνεται η εύκολη πρόσβαση των προς ζύγιση καροτσιών.  Είναι μελετημένη για να αντέχει το διπλάσιο του ζυγιστικού φορτίου , για βαριά βιομηχανική χρήση και να λειτουργεί σε συνθήκες υγρασίας.

Μεγάλη ακρίβεια ζύγισης, προστασία λόγω ανοξείδωτης κατασκευής από υγρασία και σκόνη και δεν είναι απαραίτητη η κατασκευή λάκκου, λόγω πολύ χαμηλού ύψους.   Έχει ενσωματωμένες τέσσερεις ( 4 ) Δυναμοκυψέλες ( Load Cells INOX ) προστασίας ΙΡ 67 και ειδικά πόδια για  την αντικραδασμική προστασία των δυναμοκυψελών.

 

plastigges lh steel inox tomasis

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας (τομείς διοίκησης, πωλήσεων, μελέτης & έρευνας, κατασκευής, τεχνικής υποστήριξης) με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του συνθέτει ένα άριστο σύνολο έτοιμο να ανταποκριθεί στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

Η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας και είναι ένα από τα πιο ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά της.  Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε για παράδειγμα γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες καθώς επίσης και ζυγιστικά ελαιοτριβείων.