Η  ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ , Γεφυροπλάστιγγες – Ζυγαριές ΤΟΜΑΣΗΣ Γεωρ. & Χαρ. προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από  άρτια σχεδιασμένα μοντέλα γεφυροπλάστιγγας, συστήματα ζύγισης αξόνων, και συστήματα για ζύγιση φορτηγού.   H εταιρεία δραστηριοποιείται, κατασκευάζει  γεφυροπλάστιγγες για περισσότερο από 60 χρόνια, σχεδιάζοντας και προσφέροντας, ως σήμερα, λύσεις για κάθε ζυγιστική εφαρμογή, νόμιμες για εμπορική χρήση.

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας, προσφέροντας ακριβή ζύγιση κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας, όχι μόνο παρακολουθούμε και εφαρμόζουμε, αλλά παράλληλα δημιουργούμε και σύγχρονη τεχνολογία.

Αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα, κάθε παραγωγική διαδικασία που απαιτεί αυτοματοποίηση με ζύγιση, έλεγχο με ζύγιση, καταγραφή και περαιτέρω επεξεργασία των μετρήσεων ζύγισης, με σκοπό την βελτίωση της παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση του σφάλματος και αξιοποίηση των στοιχείων παραγωγής.

Πλούσια εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας προσφέρει πλήρως ηλεκτρονικές και αξιόπιστες λύσεις για τη ζύγιση των φορτηγών – Νόμιμες για Εμπορική Χρήση (Αριθμός Έγκρισης DK0199.27 ή DK0199.18) ανάλογα με το ζυγιστικό τερματικό που χρησιμοποιείται.

Η ποικιλία μας από γεφυροπλάστιγγες περιέχει:

  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ T350
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ Τ250
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΠΕΤΟΝ BΤ350
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ TS30
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ N31
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΑΚΚΟΥ N31

 

Στην αριστερή στήλη θα δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, ανά κατηγορία.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε ζυγιστικές εφαρμογές για όλες τις ανάγκες, για κάθε ζυγιστικό πρόβλημα.

Παρακαλώ ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε όλα τα προϊόντα μας, σχετικά με βιομηχανικές ζυγαριές.

Ένα από τα πιο ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρείας αποτελεί η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.  Έχουμε εγκαταστήσει εκατοντάδες γεφυροπλάστιγγες λάκκου ή επιφανείας με γέφυρα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από σκυρόδεμα, σύμμικτη ή εξ ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ ΤΙΜΕΣ

 

gefyroplastigga tomasis

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.