Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ κατασκευάζει ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματα δημητριακών καρπών (καλαμπόκι, σιτάρι, φύραμα) πλήρως αυτόματα ηλεκτρονικά καθώς και ημι-αυτόματα, μηχανικής ένδειξης, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών. Τα μοντέλα μας περιλαμβάνουν:

Η επιτυχία  μας δεν έχει μυστικά. Οφείλεται: στη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας, στον ιδανικό συσχετισμό τιμών και ποιότητας, στο πνεύμα της προσφοράς χρησιμότητας και του αμοιβαίου συμφέροντος, στη δημιουργία και διατήρηση ειδικών συνεργατών στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, το φιλικό πνεύμα.

Η μεγάλη εμπειρία μας στον χώρο της ζύγισης, μας καθιέρωσε και ταυτόχρονα μας οδήγησε στην δημιουργία παραγωγής τέτοιων προϊόντων, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα και άμεσο χρόνο παράδοσης.

Στην αριστερή στήλη θα δείτε αναλυτικά τα προϊόντα, ανά κατηγορία.

zygistika ensakistika tomasis syskeuasia

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε για παράδειγμα γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες καθώς επίσης και ζυγιστικά ελαιοτριβείων.  Η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία εργαστηρίων και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων. Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον πλήρως τις ανάγκες σας.

Συνειδητή επιλογή της διοίκησής της εταιρείας μας είναι οι άψογες σχέσεις με τους πελάτες και η άμεση εξυπηρέτησή τους.  Η εταιρεία μας δεσμεύεται με την συνεχή της προσπάθεια για την καλύτερη και πληρέστερη τεχνική υποστήριξη.  Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία Τομάσης Γεώργιος & Χαράλαμπος.

Η εταιρία, όχι μόνο παρακολουθεί και εφαρμόζει, αλλά παράλληλα δημιουργεί και σύγχρονη τεχνολογία για τα ζυγιστικά σακιαστικά μηχανήματα .  Στόχος μας είναι πάντα να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, προσφέροντας ζυγαριές σε άριστη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρία μας στις σύγχρονες ιδιόκτητες τεχνολογικές εγκαταστάσεις της, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, στελεχωμένα με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ζύγιση, που μπορούν να ικανοποιήσουν τα θέλω και του πιο απαιτητικού πελάτη.

 

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ

Ζυγιστικό ενσακιστικό μηχάνημα δημητριακών καρπών (καλαμπόκι, σιτάρι, φύραμα κ.α) ,ημι-αυτόματο μηχανικής ένδειξης, ζυγιστικής ικανότητας 60 κιλών, ακρίβειας 200 γραμμαρίων.
Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 150-200 σάκους την ώρα.

ΤΙΜΗ ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ:
5.500€ + Φ.Π.Α. 24%