Η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ, Γιώργος & Χαράλαμπος ΤΟΜΑΣΗΣ προσφέρει συστήματα για ζύγιση σιλό.

  • Τοποθετείται ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή με αισθητήρες όπου εδράζεται το σιλό.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με ενδείκτες βάρους, για την δημιουργία διατάξεων αυτοματισμού.

zygisi silo

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.

Για την βιομηχανία τροφίμων προσφέρουμε πολλές επιλογές και λύσεις τόσο σε υγρά τρόφιμα (κρασί, λάδι, ποτά, αναψυκτικά, χυμοί, γάλα κλπ) όσο και σε στερεά (δημητριακά, ξηροί καρποί, ζωοτροφές, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπαχαρικά, ελιές κλπ).

Τοποθέτηση ειδικών mount για τη ζύγιση  κάθετων ανοξείδωτων δεξαμενών, ζύγιση σιλό,  με συστήματα αποφυγής μετακινήσεων σε περιπτώσεις σεισμών, κραδασμών, αναδευτήρων. Δυνατότητα σύνδεσης με ενδείκτες για τη δημιουργία διατάξεων αυτοματισμού.  Αντιμετωπίζουμε ολοκληρωμένα, κάθε παραγωγική διαδικασία που απαιτεί αυτοματοποίηση με ζύγιση, έλεγχο με ζύγιση, καταγραφή και περαιτέρω επεξεργασία των μετρήσεων ζύγισης, με σκοπό την βελτίωση της παραγωγικότητας, ελαχιστοποίηση του σφάλματος και αξιοποίηση των στοιχείων παραγωγής.

Η αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας Γιώργος κ Χαράλαμπος Τομάσης και είναι ένα από τα πιο ισχυρά ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση των στελεχών της, επιτρέπουν την εκπόνηση και πραγματοποίηση λειτουργικών  τεχνικών λύσεων.  Το  ειδικευμένο προσωπικό μας, μετά από ανάλυση των απαιτήσεων σας, της λειτουργίας της επιχείρησης σας, βρίσκει λύση και προτείνει τις κατάλληλες ζυγιστικές εφαρμογές που καλύπτον πλήρως τις ανάγκες σας.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Προσφέρουμε για παράδειγμα γεφυροπλάστιγγες, ζυγαριές για όλες τις ανάγκες καθώς επίσης και ζυγιστικά ελαιοτριβείων.

Παρακαλώ, ακολουθήστε τον  ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε όλα τα προϊόντα μας, σχετικά με βιομηχανικές ζυγαριέςΈχουμε αναπτύξει συνεργασίες με  κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Flintec, VPGtransducers, Dini Argeo.

Βασική αρχή αποτελεί η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων και των διαδικασιών, καθώς επίσης και η διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας.

Για ζυγαριές τιμές,  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας